Uw weg naar optimale gezondheid

Video afspelen
Kan chiropractie mij helpen?

De beste vroege leerervaring

Ons zenuwstelsel is een enorm communicatiesysteem dat bestaat uit zenuwen, waarvan sommige in het groot reizen banen zoals het ruggenmerg, die signalen van en naar de hersenen vervoeren. De hersenprocessen informatie van al onze sensorische systemen, van de ogen, oren, neus, van aanraking en smaak.

Het gebruikt deze informatie om te interpreteren wat er in onze omgeving gebeurt. Belangrijk is dat de hersenen ook informatie ontvangen van gewrichten en spieren van het lichaam. Met deze informatie bouwen de hersenen een beeld op van ons lichaam dat het gebruikt om de werking en de werking te sturen beweging van al onze lichaamsdelen. Deze brein-lichaam verbinding stelt ons in staat om evenwichtig en gecoördineerd te functioneren, informatie nauwkeurig te interpreteren en optimaal te reageren op de wereld om ons heen.

De gewrichten die de middellijn van ons botskelet verbinden - de ruggengraat, het bekken, de schedel systeem en de spieren en zachte weefsels eromheen spelen een speciale rol in het hersenlichaam verbinding. Ze bieden ons houdingsondersteuning en stellen ons in staat om goed te bewegen. Ze beschermen ook de delicate weefsels van het centrale zenuwstelsel. Informatie van deze middellijngewrichten geven een rijke bron van sensorische input voor de hersenen. Miljoenen signalen van deze gewrichten informeren de hersenen voortdurend over waar we ons in de ruimte bevinden en hoe we bewegen.

De hersenen verwerken deze informatie en gebruiken deze om ons te begeleiden in onze beweging. beweging van al onze lichaamsdelen. Deze brein-lichaam verbinding stelt ons in staat om evenwichtig en gecoördineerd te functioneren, informatie nauwkeurig te interpreteren en optimaal te reageren op de wereld om ons heen.

Blootstelling aan de stress van onze moderne wereld begint al heel vroeg in het leven en kan leiden tot vervormingen (soms "subluxaties" genoemd) in de ruggengraatgewrichten en hun zachte weefsels die onze stabiliteit en beweging kunnen verstoren, pijn kunnen veroorzaken en kunnen leiden tot spanning in ons gevoelige menselijke systeem. Dit verstoort de normale communicatie tussen onze hersenen en ons lichaam en daardoor zijn we minder goed in staat onze omgeving te verdedigen en in evenwicht te brengen, zowel intern als extern. Deze spanning wordt in de loop van de tijd verergerd. Wanneer dit niet wordt gecontroleerd, leidt dit tot disfunctie en ziekte van alle systemen van het lichaam.

Bij onze kinderen kan dit zich uiten in de vorm van koliek, voedings- of darmproblemen, slaapstoornissen of concentratie problemen. Bij volwassenen leidt het vaak tot bewegingsblessures, hoofdpijn, rugpijn of vermoeidheid om er maar een paar te noemen. Veel mensen komen bij ons voor een specifiek vraagstuk of klacht, hoe dan ook Het is belangrijk op te merken dat de symptomen van deze spanning subtiel kunnen zijn, maar de effecten zijn dat altijd schadelijk voor onze gezondheid en vitaliteit. Deze vervormingen worden soms "subluxaties" genoemd. Chiropractoren zijn het meest bekwame professionals in het beoordelen en corrigeren van deze houdings- en bewegingsverstoringen. Chiropractoren ‘passen’ de wervelkolom en andere gewrichten aan om de balans te herstellen en de beweging en beweging te verbeteren functie. Er zijn veel verschillende chiropractische technieken, elk met hetzelfde doel: herstellen beweging en verbetering van de functie. Bij Pure Health Chiropractie gebruiken we een zachte lage kracht raamwerk van chiropractische zorg genaamd SOT- en Thompson-technieken, evenals het opnemen van a verscheidenheid aan andere technieken om de resultaten voor de patiënt te maximaliseren.

MOEDERS ONDERSTEUNEN

Zwangerschap, Baby's & Kinderen

De ongelooflijke fysieke en hormonale gebeurtenissen die plaatsvinden in het lichaam van een vrouw tijdens zwangerschap is zowel wonderbaarlijk als uitdagend... Het is een tijd waarin het lichaam verbazingwekkende wijsheid uitdrukt.

Ligamentlaxiteit, gewichtstoename en verschuivingen in het zwaartepunt van het lichaam zijn enkele van de buitengewone veranderingen die geschikt zijn voor een opgroeiende baby. Deze veranderingen soms gewrichtsongemakken veroorzaken, met name in de lage rug en het bekken en stress op zachte weefsels zoals spieren en banden.

Chiropractoren zijn bedreven in het beoordelen van onjuiste gewrichtsbeweging en -functie. herstellen evenwicht aan het bewegingsapparaat kan zwangerschap een comfortabelere reis maken voor veel vrouwen.

We gebruiken zachte blokkeerprocedures en andere SOT-technieken om gezond te helpen functioneren gedurende deze tijd en om het lichaam voor te bereiden op de bevalling.

We zijn ervaren in de zachte zorg van vrouwen tijdens alle stadia van de zwangerschap.

Postnatale chiropractie is ongelooflijk ondersteunend voor het herstel van je lichaam na de geboorte, dus jij kan genieten van deze kostbare tijd met je pasgeborene die zich zelfverzekerd en gezond voelt.

ELKE BABY VERDIENT EEN GEZONDE START

Als je baby ter wereld komt, komt hun fragiele ruggengraat en lichaam ongelooflijk onder druk. Moeilijke bevallingen en medische ingrepen kunnen nog meer stress veroorzaken, waardoor verstrekkende gevolgen.

Veel mensen brengen hun kinderen en pasgeborenen naar chiropractie Pure Health om kinderen te geven de best mogelijke start van het leven. Chiropractische zorg kan helpen bij het opsporen van problemen veroorzaakt door geboorte en arbeid die ongemakken kan veroorzaken zoals koliek, spijsverteringsproblemen, slaapproblemen, oor-, neus- en keelinfecties en voedingsproblemen.

WIJ GEBRUIKEN ZACHTE TECHNIEKEN VOOR KLEINE LICHAMEN

Chiropractors van Pure Health Chiropractic hebben aanvullende pediatrische onderzoeken afgerond verder dan bachelor- en masteropleidingen. We gebruiken leeftijdsgeschikte, zachte technieken die geef uw kleintje geen ongemak.

Bel vandaag nog onze praktijk in Amsterdam om erachter te komen hoe chiropractie uw kinderen kan helpen de best mogelijke start in het leven, en gezond, gelukkig en sterk opgroeien.

Bereik een geweldige gezondheid met chiropractische zorg

Ontgrendel het volledige potentieel van uw lichaam met de ondersteuning van chiropractische zorg. Ervaar het herstel van het evenwicht, verlichting van pijn en significante verbeteringen in de werking van het zenuwstelsel, waardoor u uw algehele welzijn kunt verbeteren en een pijnvrij leven kunt leiden.

Ontdek de kracht van chiropractie

Ontdek de ongelooflijke kracht van chiropractie en ontgrendel een wereld van verbeterd welzijn. Door middel van chiropractische zorg kunt u uw beweging optimaliseren, ongemak verlichten en een pijnvrije levensstijl omarmen. Ervaar de transformatieve voordelen van chiropractie en leef het leven ten volle.

What CLIENTS say

Chiropractie Voordelen

Chiropractische aanpassingen zijn een veilige en effectieve behandelmethode gericht op het herstel van de normale functie van het zenuwstelsel en de wervelkolom. Ze kunnen helpen pijn te verminderen, de mobiliteit te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen.

Chiropractische aanpassingen worden als veilig beschouwd wanneer ze worden uitgevoerd door een goed opgeleide en gediplomeerde chiropractor. Door specifieke technieken te gebruiken en rekening te houden met de gezondheidstoestand van het individu, minimaliseert een chiropractor het risico op bijwerkingen of complicaties.

Chiropractische zorg kan verschillende voordelen bieden. Het kan verlichting bieden bij rug- en nekpijn, hoofdpijn, gewrichtsproblemen en spierongemakken. Chiropractische behandeling kan ook het zenuwstelsel optimaliseren, de houding verbeteren, de algehele gezondheid verbeteren en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam ondersteunen.

Chiropractische aanpassingen richten zich op het corrigeren van gewrichtsdisfuncties, met name in de wervelkolom. Door deze aanpassingen uit te voeren, wordt de normale beweging hersteld, waardoor spanning en druk op de zenuwen worden verminderd en het zelfgenezende en balancerende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Chiropractische aanpassingen helpen de juiste uitlijning en beweging van de wervelkolom en andere gewrichten te herstellen. Dit helpt bij het verbeteren van de communicatie tussen het zenuwstelsel en de rest van het lichaam, waardoor het lichaam beter kan functioneren, pijn kan verminderen en natuurlijke genezing kan worden bevorderd.

Chiropractische zorg tijdens de zwangerschap kan tal van voordelen bieden. Het kan helpen bij het verlichten van rugpijn, bekkenongemakken en andere veelvoorkomende zwangerschapsongemakken. Chiropractische aanpassingen zijn veilig en kunnen bijdragen aan een gezonde zwangerschap en vlotte bevalling.

Chiropractische zorg is essentieel omdat het zich richt op het behoud van een gezonde wervelkolom en een goed functionerend zenuwstelsel. Een gezonde wervelkolom is cruciaal voor het algehele welzijn, omdat het de basis vormt voor een goede houding, beweging en lichaamsfunctie. Regelmatige chiropractische zorg kan blessures helpen voorkomen, pijn verminderen en een optimale gezondheid en kwaliteit van leven bevorderen.

Voor meer veelgestelde vragen, klik hier