Begin vandaag nog aan je reis naar een gelukkigere, gezondere jij!

We zijn hier om ondersteuning en begeleiding te bieden op uw reis naar een betere gezondheid.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw zorgproces

01

Eerste consult en beoordeling.

Tijdens uw eerste bezoek zullen we een gedetailleerd gesprek hebben over uw huidige gezondheidssituatie om te bepalen of chiropractische zorg geschikt voor u is.

Er wordt een uitgebreid onderzoek uitgevoerd, inclusief het observeren van uw bewegingen, het beoordelen van uw ruggengraat door middel van palpatie en het evalueren van uw houding.

Op basis van de bevindingen ontwikkelen we een plan op maat om u te begeleiden naar een optimale gezondheid en welzijn.

02

Tweede bezoek en behandelplan.

Bij uw tweede bezoek zullen we een duidelijke uitleg geven over de bevindingen van uw eerste bezoek en eventuele vragen of zorgen behandelen.

U krijgt informatie om mee naar huis te nemen, waarin de aanbevolen behandelingskuur, de duur en de bijbehorende kosten worden beschreven.

Trek ongeveer 20 minuten uit voor uw tweede bezoek.

03

Regelmatige bezoeken en follow-ups.

Regelmatige bezoeken zijn essentieel voor het behouden van uw vooruitgang en algehele welzijn.

Tijdens deze bezoeken bespreken we eventuele veranderingen of verbeteringen die u heeft opgemerkt en voeren we aanpassingen aan de wervelkolom uit die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Vervolgafspraken variëren doorgaans van 5 tot 10 minuten, waardoor uw planning minimaal wordt verstoord.

04

Gespecialiseerde technieken.

Onze aanpak is gericht op zachte onderzoeks- en aanpassingstechnieken, gepersonaliseerd voor de leeftijd en conditie van elke cliënt.

Cliënten melden vaak meer gemak en ontspanning in vergelijking met eerdere ervaringen met chiropractische zorg.

Door het zelfcorrigerende en genezende vermogen van het lichaam te bevorderen, helpen we spanning los te laten en ondersteunen we je natuurlijke genezingsproces.

Zorgopties en welzijnsonderhoud.

Proactieve wellnesszorg wordt ten zeerste aanbevolen, om u te helpen een goed functionerende ruggengraat en zenuwstelsel te behouden om mogelijke problemen in een vroeg stadium op te merken.

Verzekeringsdekking voor chiropractische zorg.

Chiropractische zorg wordt in Nederland als alternatieve zorg vergoed en bij Pure Health staan wij voor vergoeding geregistreerd bij alle Nederlandse zorgverzekeraars. U betaalt gewoon uw afspraak op de dag zelf en we sturen u een factuur per e-mail, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar voor vergoeding.

Voordat u uw eerste afspraak plant, is het raadzaam om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij om uw exacte vergoedingsbedrag te bepalen. Kinderen hebben dezelfde dekking als hun ouder en chiropractische zorg telt niet mee voor uw eigen risico. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over verzekeringen of vergoedingen. We zijn er om u te helpen uw voordelen te maximaliseren.

Ontdek uw verzekeringsdekking door hier te klikken.

Veelvoorkomende problemen en voordelen

Chiropractische aanpassingen zijn een veilige en effectieve behandelmethode gericht op het herstel van de normale functie van het zenuwstelsel en de wervelkolom. Ze kunnen helpen pijn te verminderen, de mobiliteit te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen.

Chiropractische aanpassingen worden als veilig beschouwd wanneer ze worden uitgevoerd door een goed opgeleide en gediplomeerde chiropractor. Door specifieke technieken te gebruiken en rekening te houden met de gezondheidstoestand van het individu, minimaliseert een chiropractor het risico op bijwerkingen of complicaties.

Chiropractische zorg kan verschillende voordelen bieden. Het kan verlichting bieden bij rug- en nekpijn, hoofdpijn, gewrichtsproblemen en spierongemakken. Chiropractische behandeling kan ook het zenuwstelsel optimaliseren, de houding verbeteren, de algehele gezondheid verbeteren en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam ondersteunen.

Chiropractische aanpassingen richten zich op het corrigeren van gewrichtsdisfuncties, met name in de wervelkolom. Door deze aanpassingen uit te voeren, wordt de normale beweging hersteld, waardoor spanning en druk op de zenuwen worden verminderd en het zelfgenezende en balancerende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Chiropractische aanpassingen helpen de juiste uitlijning en beweging van de wervelkolom en andere gewrichten te herstellen. Dit helpt bij het verbeteren van de communicatie tussen het zenuwstelsel en de rest van het lichaam, waardoor het lichaam beter kan functioneren, pijn kan verminderen en natuurlijke genezing kan worden bevorderd.

Chiropractische zorg tijdens de zwangerschap kan tal van voordelen bieden. Het kan helpen bij het verlichten van rugpijn, bekkenongemakken en andere veelvoorkomende zwangerschapsongemakken. Chiropractische aanpassingen zijn veilig en kunnen bijdragen aan een gezonde zwangerschap en vlotte bevalling.

Chiropractische zorg is essentieel omdat het zich richt op het behoud van een gezonde wervelkolom en een goed functionerend zenuwstelsel. Een gezonde wervelkolom is cruciaal voor het algehele welzijn, omdat het de basis vormt voor een goede houding, beweging en lichaamsfunctie. Regelmatige chiropractische zorg kan blessures helpen voorkomen, pijn verminderen en een optimale gezondheid en kwaliteit van leven bevorderen.

Voor meer veelgestelde vragen, klik hier