Contact en FEES

Kunnen wij u verder helpen?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.
We zijn hier om te helpen met al uw vragen

Telefoon

0202 332 168

E-mail

info@purehealthchiropractic.nl

Adres

Stadionweg 288
1076PG Amsterdam

Keep in touch

Chiropractic prijzen

Ervaar uitgebreide intake-afspraken voor beoordelingen en standaardafspraken voor routinematige zorg. Onze deskundige chiropractors bieden algemene, pediatrische en seniorenzorg om de gezondheid van de wervelkolom en het algehele welzijn te verbeteren. Ontdek toegankelijke prijsopties en zet de eerste stap naar een gezondere jij.

Verzekeringsdekking voor chiropractische zorg

Chiropractische zorg wordt in Nederland als alternatieve zorg vergoed en bij Pure Health staan wij voor vergoeding geregistreerd bij alle Nederlandse zorgverzekeraars. U betaalt gewoon uw afspraak op de dag zelf en we sturen u een factuur per e-mail, die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar voor vergoeding.

Voordat u uw eerste afspraak plant, is het raadzaam om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij om uw exacte vergoedingsbedrag te bepalen. Kinderen hebben dezelfde dekking als hun ouder en chiropractische zorg telt niet mee voor uw eigen risico. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over verzekeringen of vergoedingen. We zijn er om u te helpen uw voordelen te maximaliseren.

Ontdek uw verzekeringsdekking door hier te klikken.

Wij zijn goed bereikbaar voor mensen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en omstreken.

Gratis parkeren kan op Stadionplein 115, Amsterdam onder het Albert Heijn gebouw of betaald parkeren op straat naast de praktijk.

Openingstijden

Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 19:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Ontdek een gezondere jij.

Boek nu en ervaar de transformerende voordelen van chiropractische zorg.