over ons

Onze toewijding aan uitzonderlijke chiropractische zorg.

Zodat u verzekerd bent van de beste zorg.

Niet alle chiropractische graden zijn hetzelfde en niet alle chiropractors zijn hetzelfde. Chiropractors die bij Pure Health werken, moeten uitgebreide opleidingseisen hebben, minimaal 5 jaar studeren om chiropractor te worden en de eerste drie jaar naast medicijnen een Bachelor of Science en een Master of Clinical Chiropractic afronden.

Elk jaar voltooien onze chiropractors postdoctorale cursussen om up-to-date en hoogwaardige zorg te bieden en zijn ze gespecialiseerd in zwangerschap, pediatrie, voeding en atleten.

Onze praktijk is een plek waar naar u wordt geluisterd en waar u wordt verzorgd door chiropractors die een hoge standaard van zorg bieden.

Onze chiropractoren zijn gunstig gelegen voor Amsterdam, Amsterdam Zuid, Amstelveen, Badhoevedorp en omstreken.

Ze zijn ervaren in het helpen van mensen van alle leeftijden om een gezonder en dus gelukkiger leven te leiden.

Dr. Anna Beaton
BAppSc, MClinChiro (Honours)

Chiropractie is sinds mijn geboorte een essentieel onderdeel van mijn gezondheidszorg. Ik werd als pasgeborene naar een chiropractor gebracht om te helpen met mijn spijsvertering en had het geluk om mijn hele leven regelmatig een chiropractor te zien. Ik ben opgegroeid met en leef nog steeds volgens een preventieve benadering van gezondheid; om voor het lichaam te zorgen voordat er een probleem kan zijn, en als er een probleem is, kies dan een optie die het lichaam ondersteunt om op natuurlijke wijze te genezen en te gedijen.

Ik ben al meer dan 14 jaar chiropractor, waarvan de laatste 9 jaar in Amsterdam. Ik voltooide mijn studie aan RMIT, Melbourne met een Bachelor of Health Sciences en een Master of Clinical Chiropractic, die ik cum laude afstudeerde. Vanaf dat moment heb ik verder gestudeerd om een geavanceerde certificering in Sacro-occipitale techniek, kindergeneeskunde en zwangerschapszorg te behalen.

Gedurende mijn carrière heb ik het geluk gehad om vele malen te ervaren wat chiropractie kan doen om mensen te helpen, variërend van pasgeborenen tot ouderen. Nu, meer dan ooit, nu de wetenschap nog meer details over de hersenen en het lichaam onthult, bevindt chiropractie zich in een unieke positie om gezinnen en individuen te ondersteunen bij hun gezondheidsdoelen.

Kwalificaties

 

Deskundig

We geven u nauwkeurige, actuele informatie over chiropractie en hoe het kan profiteren Jij.

Effectief

Onze benadering van chiropractische zorg omvat het gebruik van zachte technieken die opmerkelijke resultaten opleveren.

Gerenommeerd

We leveren chiropractische zorg van de hoogste kwaliteit en bieden keuzes in de manier waarop u onze gebruikt Diensten.

Gepersonaliseerd

Onze chiropractische diensten geven prioriteit aan zachte technieken voor effectieve en comfortabele resultaten.

VISIE
Om gezondheid en welzijn te verbeteren door het natuurlijke genezende potentieel van chiropractie en holistische gezondheidszorg.
ONS TEAM

Hier om uw welzijn te ondersteunen

Anna Beaton

Chiropractor

Rita Nihoff

Chiropractic Assistant

Kelly Kouwenhoven

Chiropractic Assistant

Susan Hoogbergen

Chiropractic Assistant ​

What CLIENTS say

Ontdek een gezondere jij.

Boek nu en ervaar de transformerende voordelen van chiropractische zorg.