over ons

Onze toewijding aan uitzonderlijke chiropractische zorg.

Zodat u verzekerd bent van de beste zorg.

Niet alle chiropractische graden zijn hetzelfde en niet alle chiropractors zijn hetzelfde. Chiropractors die bij Pure Health werken, moeten uitgebreide opleidingseisen hebben, minimaal 5 jaar studeren om chiropractor te worden en de eerste drie jaar naast medicijnen een Bachelor of Science en een Master of Clinical Chiropractic afronden.

Elk jaar voltooien onze chiropractors postdoctorale cursussen om up-to-date en hoogwaardige zorg te bieden en zijn ze gespecialiseerd in zwangerschap, pediatrie, voeding en atleten.

Onze praktijk is een plek waar naar u wordt geluisterd en waar u wordt verzorgd door chiropractors die een hoge standaard van zorg bieden.

Onze chiropractoren zijn gunstig gelegen voor Amsterdam, Amsterdam Zuid, Amstelveen, Badhoevedorp en omstreken.

Ze zijn ervaren in het helpen van mensen van alle leeftijden om een gezonder en dus gelukkiger leven te leiden.

Dr. Anna Beaton
BAppSc, MClinChiro (Honours)

Chiropractie is sinds mijn geboorte een essentieel onderdeel van mijn gezondheidszorg. Ik werd als pasgeborene naar een chiropractor gebracht om te helpen met mijn spijsvertering en had het geluk om mijn hele leven regelmatig een chiropractor te zien. Ik ben opgegroeid met en leef nog steeds volgens een preventieve benadering van gezondheid; om voor het lichaam te zorgen voordat er een probleem kan zijn, en als er een probleem is, kies dan een optie die het lichaam ondersteunt om op natuurlijke wijze te genezen en te gedijen.

Ik ben al meer dan 14 jaar chiropractor, waarvan de laatste 9 jaar in Amsterdam. Ik voltooide mijn studie aan RMIT, Melbourne met een Bachelor of Health Sciences en een Master of Clinical Chiropractic, die ik cum laude afstudeerde. Vanaf dat moment heb ik verder gestudeerd om een geavanceerde certificering in Sacro-occipitale techniek, kindergeneeskunde en zwangerschapszorg te behalen.

Gedurende mijn carrière heb ik het geluk gehad om vele malen te ervaren wat chiropractie kan doen om mensen te helpen, variërend van pasgeborenen tot ouderen. Nu, meer dan ooit, nu de wetenschap nog meer details over de hersenen en het lichaam onthult, bevindt chiropractie zich in een unieke positie om gezinnen en individuen te ondersteunen bij hun gezondheidsdoelen.

Kwalificaties

 

Chanelle Scott-Crossley

Eerlijk gezegd zou ik willen dat ik chiropractie veel eerder had ontdekt. Ik herinner me mijn eerste behandeling nog zo duidelijk en vanaf dat moment de cruciale rol die het heeft gespeeld in de manier waarop ik tegen gezondheid aankijk, zozeer zelfs dat het mijn gekozen carrièrepad heeft veranderd. Het veranderde niet alleen mijn chronische lage rugpijn die ik ervoer tijdens mijn zeer sportieve en actieve opvoeding, maar het verbeterde ook mijn houding en dat doet het nog steeds.
 
Door mijn achtergrond ben ik een groot voorstander van lichaamsbeweging en de positieve invloed ervan op de gezondheid van de hersenen, lichamelijke gezondheid en het emotioneel welzijn. Het heeft mijn drive aangewakkerd om een proactieve gezondheid volledig te belichamen en te promoten. Ik geloof dat “voorkomen beter is dan genezen” en daarom ben ik zo gepassioneerd over het voorlichten en empoweren van mijn cliënten in alle fasen van hun leven. Het lichaam heeft het potentieel om zich aan te passen, te genezen en gezonde gewoonten te ontwikkelen die een evenwichtige levensstijl en een bloeiend lichaam ondersteunen voor een bevredigender en gelukkiger leven.
 
Ik werk al bijna 10 jaar met gezinnen en sporters, waarvan de laatste 4 jaar in Nederland. Ik heb mijn studie aan de Universiteit van Johannesburg, Zuid-Afrika afgerond met een Master in Chiropractie waar ik cum laude afstudeerde. Ik vervolgde mijn studie met het behalen van mijn International Sports Chiropractic kwalificatie en ben fundamenteel opgeleid als gediversifieerd chiropractor. Gedreven om de gemeenschap om mij heen zo goed mogelijk van dienst te zijn, ben ik in de loop der jaren mijn kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen om meer persoonlijke zorg te kunnen bieden, met technieken zoals SOT (SacroOcipital Technique), enz. Ik heb de transformerende veranderingen gezien die chiropractische zorg kan hebben op mensen in alle levensfasen, van kindertijd tot ouderdom, ongeacht hun omstandigheden. In het huidige tijdperk, waarin de wetenschap steeds meer kennis heeft van de complexiteit van de hersenen en het lichaam, is chiropractie van onschatbare waarde om gezinnen en individuen te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.
Deskundig

We geven u nauwkeurige, actuele informatie over chiropractie en hoe het kan profiteren Jij.

Effectief

Onze benadering van chiropractische zorg omvat het gebruik van zachte technieken die opmerkelijke resultaten opleveren.

Gerenommeerd

We leveren chiropractische zorg van de hoogste kwaliteit en bieden keuzes in de manier waarop u onze gebruikt Diensten.

Gepersonaliseerd

Onze chiropractische diensten geven prioriteit aan zachte technieken voor effectieve en comfortabele resultaten.

VISIE
Om gezondheid en welzijn te verbeteren door het natuurlijke genezende potentieel van chiropractie en holistische gezondheidszorg.
ONS TEAM

Hier om uw welzijn te ondersteunen

What CLIENTS say
Anna Beaton

Chiropractor

Chanelle Scott-Crossley

Chiropractor

Rita Nihoff

Chiropractic Assistant

Kelly Kouwenhoven

Chiropractic Assistant

Susan Hoogbergen

Chiropractic Assistant ​

Ontdek een gezondere jij.

Boek nu en ervaar de transformerende voordelen van chiropractische zorg.